Home » Actueel » Blogartikelen » Talent&Pro maatschappelijk partner 3X3 Unites

Talent&Pro maatschappelijk partner 3X3 Unites

Wederom een aankondiging van een fantastisch (maatschappelijk) partnership voor Talent&Pro. Na de samenwerking met de Orange Lions, de nationale selectie van 3×3 basketball, bundelt Talent&Pro nu ook de krachten met 3X3 Unites. De zaadjes hiervoor werden twee jaar geleden al geplant, volgens mede-oprichter Jesper Jobse: “In 2019 schoof ik namens de Nederlandse Basketball Bond voor het eerst aan bij Talent&Pro in Utrecht, op dat moment nog als speler van Team NL. Ik ben destijds gevraagd om het management meer te vertellen over de plannen richting de Olympische Spelen in Tokio en het belang van hun ondersteuning voor de ontwikkeling van onze sport. Uiteraard vertelde ik op dat moment ook over de impact die we met 3X3 Unites op maatschappelijk vlak maken. We zetten nu dan ook samen de volgende stap en voegen Talent&Pro trots toe als maatschappelijk partner binnen het 3X3 ecosysteem!”

Na ondersteuning topsport nu ook maatschappelijk impact maken

Dat de ondersteuning van Talent&Pro voor het 3X3 basketball een succes is, is een understatement. De succesvolle kwalificatie voor de Olympische Spelen deze zomer en de behaalde 5e plek in Tokio is daar het glasheldere bewijs van, zegt Talent&Pro directeur Edwin van den Elst. “Sinds onze samenwerking is 3X3 basketball ook binnen Talent&Pro helemaal gaan leven. In 2019 waren we al enorm geraakt door Jespers verhaal en de programma’s van 3X3 Unites. Wat ontzettend gaaf dat we nu ook aan de ontwikkeling van de breedtesport en het realiseren van de maatschappelijke doelstellingen van 3X3 Unites een waardevolle bijdrage kunnen leveren.”

Focus op talentontwikkeling verbindende factor

Talent&Pro ontwikkelt professionals voor een carrière in de financiële sector. Dat doet het bedrijf door hoogopgeleide starters een zorgvuldig georganiseerd ontwikkeltraject te bieden van opdrachten op detacheringsbasis, opleidingen en professionele coaching. Via deze traineeships krijgen deze consultants de kans om in korte tijd te ontdekken wat hun unieke kwaliteiten zijn en deze verder uit te bouwen naar een passende carrière.

Deze missie is exact wat dit partnership zo bijzonder maakt”, zegt ook Mark Schuurman, samen met Jesper Jobse de drijvende kracht achter 3X3 Unites. “Qua missie en visie liggen Talent&Pro en 3X3 Unites onwijs dicht bij elkaar. Dat maakt de samenwerking ook praktisch gezien interessant. We hebben mooie plannen om zowel kennis als menskracht uit te wisselen en van elkaar te leren bij het realiseren van onze doelstellingen. Ik weet zeker dat we onze talenten samen nog beter kunnen gaan bedienen op hun ontwikkelpotentie. Maar eerst: de FIBA 3X3 Unites Challenger op het Jaarbeursplein in Utrecht, waar Talent&Pro met al haar medewerkers als partner uiteraard aanwezig bij is!”

Landelijk en lokaal impact

Talent&Pro gaat 3X3 Unites landelijk ondersteunen. Dat het bedrijf in Utrecht gevestigd is een mooie bijkomstigheid, volgens Jesper Jobse. “In Utrecht zijn we sinds oktober 2020 intensief met onze programma’s gestart. In dit eerste jaar zien we direct de potentie. Een ambitieuze partner zoals Talent&Pro helpt perfect mee in datgene wat we in plaatsen zoals Utrecht de komende jaren verder willen gaan neerzetten. Een duurzame samenwerking die tenminste tot de Olympische Spelen van Parijs 2024 gaat duren”.

 

3X3 UNITES WEBSHOP – 3X3UNITES