Redmore brengt beweging binnen.

Home » Over Redmore

Achieve more.

Redmore maakt financiële dienstverleners, zakelijke dienstverleners en overheden klaar voor succes in een andere toekomst, met denk- en daadkracht in Risk, Business, Technologie, Legal en Finance.

Dit is redmore.

Redmore is de optelsom van Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis, Agium en ITDS. Elk zetten we de toon in ons vakgebied. En samen brengen we beweging binnen. We delen de wil om het verschil te maken. Om te zorgen dat er iets gebeurt. En om patronen te doorbreken. Één merk, zes specialisten. Één drive.

Met vestigingen in Nederland, België, Spanje, Portugal, Duitsland, Luxemburg en Polen en een internationaal netwerk van opdrachtgevers zijn we een Europese speler van formaat. Redmore is onderdeel van House of HR, een van Europa’s grootste powerhouses op het gebied van HR en consulting.

Talent&Pro. Deze jonge specialisten in de financiële dienstverlening versnellen je succes op het gebied van onder meer compliance, legal, actuarieel, IT, projectmanagement, klantenservice en financieel advies.

Lees +meer

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

Lees +meer

Triple A – Risk Finance. De risk-experts van Triple A – Risk Finance zijn gespecialiseerd in risicomanagement en actuariaat voor onder meer verzekeraars, pensioenfondsen en banken. Van strategie tot de uitvoering ervan, tot in elk detail.

Lees +meer

Profource. De Finance-, Oracle, NetSuite en SAP-specialisten van Profource helpen je bij het optimaliseren van administratieve processen. Zo werk je aan meer flexibiliteit, meer efficiency en meer resultaat.

Lees +meer

Vialegis is de toonaangevende leverancier voor juridische en fiscale functies in België, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Ons motto is “Voor en door juristen”, want al onze staffingconsultants hebben ruime ervaring in de juridische of fiscale wereld.

Lees +meer
Agium is de partner die verder gaat dan financiële detachering en helpt je om al je ambities te realiseren. Je finance & control processen moeten structureel worden verbeterd op basis van vraagstukken op korte én lange termijn.
Lees +meer
Sinds 2014 staan we voor resultaat bij toonaangevende opdrachtgevers.
Met 2.000 specialisten gaan we voor je door het vuur.
Waar 19 vestigingen in 7 landen.
Jong van geest 31 is onze gemiddelde leeftijd.

ONTWIKKELING & GELIJKE KANSEN.

Wij helpen graag de maatschappij steeds een beetje mooier te maken. Dat doen we allereerst door ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Daarnaast ondersteunen we projecten die positief bijdragen aan ontwikkeling, welzijn en gelijke kansen.

Lees+ meer.

RESULTAAT IS UITEINDELIJK EEN KWESTIE VAN WILLEN.

BEN JE BEREID OM ALLES TE DOEN OM JE DOELEN WAAR TE MAKEN?

Arjen de Boer | CEO Redmore