Home » Actueel » Blogartikelen » Redmore versterkt het Performance Center met Anneke Olthuis

Redmore versterkt het Performance Center met Anneke Olthuis

Redmore zet groei van het Performance Center kracht bij door het aantrekken van Anneke Olthuis als Manager Business Development. Olthuis wordt verantwoordelijk voor de verdere groei en succesvolle executie van projecten binnen het Performance Center (PFC).

De juiste kennis en ervaring
Met haar achtergrond in Accountmanagement en Strategie & Innovatie bij Rabobank en haar recente ervaring bij Deloitte, brengt Anneke een unieke combinatie van vaardigheden en expertise mee in haar nieuwe rol, zegt Mirjam van Genderen (Manager Performance Center): “Haar diepgaande kennis van de financiële sector en haar vermogen om innovatieve oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen zullen van waarde zijn voor het team en voor onze opdrachtgevers.”

Efficiënter, sneller en flexibeler
In een krappe arbeidsmarkt geeft het Performance Center opdrachtgevers zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen en overheidsinstellingen de zekerheid dat zij hun operatie of projectomgeving kunnen opschalen op momenten dat dit nodig is. Denk hierbij aan flexibele en schaalbare support op thema’s zoals hypotheken, verzekeren, pensioenen compliance en sociale regelingen. Olthuis ziet mooie kansen om maatwerkoplossingen te bieden met het Performance Center: “Onze werkwijze is zeer flexibel, we hebben een grote pool van hoogopgeleide consultants met diepgaande kennis van de markt en een volledig ingerichte locatie in Utrecht waardoor we in korte tijd de projectteams up & running hebben. Dat zijn belangrijke ingrediënten waarmee we opdrachtgevers helpen om effectief te reageren op snel veranderende marktomstandigheden.”

Wtp en KYC hoog op agenda financiële dienstverleners
Actuele voorbeelden van uitdagingen waar het Performance Center opdrachtgevers bij ondersteunt zijn de implementatie Wtp (Wet toekomst pensioenen) en KYC (Know Your Customer). Van Genderen verwacht grote uitdagingen, en wijst graag op het trackrecord van het Performance Center bij soortgelijke dossiers: “We weten dat pensioenfondsen een flinke klus staat te wachten met de Wtp. Daarnaast blijft KYC een hot topic bij onze bancaire opdrachtgevers. De transitie naar een nieuw pensioenstelsel en een efficiënt beheer van KYC-processen zorgen naar verwachting beide voor sterke fluctuaties in de workload bij banken en pensioenorganisaties. Het PFC heeft de afgelopen jaren bewezen dat de tijdelijke of structurele ondersteuning van dit soort processen en projecten naast ontzorgen resulteert in een verbeterde performance en efficiëntie.”

Wtp vraagt om interdisciplinaire aanpak
Olthuis en Van Genderen voorzien voor de Wtp-transitie ook uitdagingen, waaronder voldoende beheersing van de nieuwe regels en producten bij personeel. Olthuis: “Zeker als het gaat om een verandering die ook om actie vraagt van de klant is het belangrijk dat pensioenspecialisten tijdig zijn bijgeschoold, de wijzigingen goed kunnen uitleggen en deelnemers echt kunnen activeren.” Van Genderen vult aan: “Ook de kwaliteit van data, van processen en het grondig testen van de gebruiksvriendelijkheid van systemen is cruciaal. Alles bij elkaar zijn er communicatieve vakspecialisten, business change managers en IT’ers nodig voor een succesvolle transitie. Binnen de Redmore groep hebben we al die disciplines in huis en beschikbaar voor het Performance Center.”

Team up met het Performance Center
Benieuwd hoe het Performance Center jouw organisatie of afdeling vooruit kan helpen? Neem contact op met Mirjam van Genderen of Anneke Olthuis.