Finance & Control

Haal alles uit je bedrijfsvoering met een optimale financiële operatie
Home » Onze diensten » Finance & Control

Op het snijvlak van finance, HR en IT liggen veel kansen om je bedrijfsvoering te verbeteren. Samen optimaliseren we je processen en het gebruik van je ERP-systeem.

Jouw situatie

Niemand begint een onderneming met als doel de beste financiële bedrijfsvoering te hebben. Toch is een efficiënte en foutloze financiële operatie onmisbaar om je bedrijf optimaal te laten draaien. Zo bespaar je tijd, kosten en frustratie. Hoe minder aandacht dit jou kost, hoe beter. Wij helpen graag om deze secundaire processen perfect te laten draaien. Zodat jouw organisatie zich kan richten op haar primaire doelen.

Wij halen alles uit je ERP-oplossing

Wij helpen je om het beste uit je Oracle- of SAP-ERP-oplossing te halen, met extra functionaliteiten of door slimme optimalisaties. Onze specialisten zijn thuis in je systeem én denken mee over je financiële-, IT- en bedrijfsprocessen. Zo brengen we finance samen met je systeem. Omdat we je systeem tot in detail kennen, hebben we weinig inwerktijd nodig en weten we precies waar we welke processen kunnen optimaliseren.

Zo brengen wij je verder

Onze experts opereren in de voorhoede van Finance, HR en IT. We zijn al bijna twintig jaar Oracle-specialist (en Gold Partner) en runnen een SAP-unit. Dat betekent dat we álle technische kennis in huis hebben die er nodig is. Met onze oplossingen zijn we kind aan huis bij overheden, Academische ziekenhuizen, grote gemeenten en non-profitorganisaties. Door die combinatie van ervaring en expertise kun je er zeker van zijn dat je de mogelijkheden van je systeem optimaal benut.

De voordelen van Redmore

  • Kies voor de specialist in Oracle en SAP
  • Maak gebruik van onze brede expertise in finance, HR en IT
  • Weinig inwerktijd is snel resultaat
  • Pragmatisch door gebruik best practices
Maak +een afspraak

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden