Home » Actueel » Business » Oprichting unit Triple A – Benefits Consulting

Oprichting unit Triple A – Benefits Consulting

 

Eind 2016 is Triple A – Benefits Consulting opgericht als zusterorganisatie van Triple A – Risk Finance en vanaf nu is ook de website van deze unit live.

Triple A – Benefits Consulting richt zich specifiek op het adviseren van organisaties op het gebied van Sociale Zekerheid en Pensioenen. Zij kennen deze markt als geen ander en bieden haar opdrachtgevers graag een totaaloplossingvoor Employee Benefits.

De hechte samenwerking met de collega-actuarissen, risk managers en Big Data experts van Triple A – Risk Finance maakt Triple A – Benefits Consulting uniek. Haar kennis en tools op het terrein van Sociale Zekerheid en Pensioenen in combinatie met de financieel getinte drive van Triple A – Risk Finance resulteert in een complete en gefundeerde aanpak op basis van risicomanagement.

Samenwerken met Triple A – Benefits Consulting leidt voor haar opdrachtgevers tot kostenbesparingen, inzicht, grip en overzicht. Ze onderzoeken uw behoeften en matchen deze met oplossingen van diverse aanbieders. De uiteindelijke keus is aan u. Triple A – Benefits Consulting is niet gebonden aan verzekeraars en werken met alle partijen uit de markt. Vanzelfsprekend in samenspraak met de bestaande relaties van haar opdrachtgevers.

Meer weten? Klik hier voor een bezoek aan de website van Triple A – Benefits Consulting