Home » Actueel » Business » Profource wint rijksbrede aanbesteding financiËle adviesdiensten

Profource wint rijksbrede aanbesteding financiËle adviesdiensten

De Rijksoverheid heeft Profource wederom geselecteerd als preferred supplier voor financiële adviesdiensten. Profource schreef zich voor drie percelen succesvol in:

  • Perceel 1. Inhuur financiële adviesdiensten administratie en processen
  • Perceel 2. Inhuur financiële adviesdiensten beheer, beleid, planning en control
  • Perceel 3. Inhuur financiële adviesdiensten subsidieondersteuning

Door deze gunning is Profource één van de vijf voorkeursleveranciers voor deze drie percelen. De raamovereenkomst is van toepassing op alle ministeries en heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

Jurgen Goedhart, directeur Finance & Control bij Profource en verantwoordelijk voor deze aanbesteding: ‘Wij zijn ontzettend trots en blij dat we deze aanbesteding hebben gewonnen! En dat we bij alle drie de percelen in de top drie staan, betekent dat de Rijksoverheid veel vertrouwen in ons heeft.‘

Profource winnaar Rijksbrede Aanbesteding Financiële Adviesdiensten 2020-2024

Duurzame relatie Rijksoverheid en Profource

Al ruim tien jaar is Profource kennispartner van de Rijksoverheid op het gebied van finance en control. Dit betekent dat zij al een groot aantal impactvolle projecten binnen de Rijksoverheid hebben uitgevoerd. Zo hebben zij onder andere e-facturatie binnen verschillende ministeries geïmplementeerd en leiden zij teams binnen de Rijksoverheid op om optimaal gebruik te kunnen maken van Oracle en SAP applicaties. Daarnaast worden zij vaak ingezet om procesverbeteringen door te voeren en vullen daarbij op interim basis diverse finance en control functies in. Profource ziet deze gunning dan ook als een resultaat van goede samenwerking, hard werken en een innovatieve aanpak.

 

Consultants op het snijvlak van Finance en IT

Profource laat in deze aanbesteding vele concurrenten achter zich. Een belangrijke reden daarvoor is de unieke combinatie van finance en IT die hun consultants bieden. Zij combineren een brede ervaring met de financiële processen binnen de Rijksoverheid en diepgaande kennis van de ERP systemen Oracle en SAP. Profource investeert dan ook veel in hun consultants met een uniek traineeship en onbeperkte training- en opleidingsmogelijkheden. Daarom kiest de Rijksoverheid ervoor om ook de aankomende jaren weer gebruik te maken van dé Profource consultants. Profource is één van de belangrijkste implementatiepartners van Oracle in de Benelux. Voor specialisatie in SAP werkt Profource samen met haar dochterorganisatie Finalise.

Rotterdam, 25 november 2020


Over Profource     Profource ondersteunt organisaties bij het continu verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen onze opdrachtgevers vooruit met het uitvoeren en verbeteren van Finance en Control processen evenals met het optimaal inrichten, gebruiken en beheren van hun ERP-systeem. Onze Finance en Control specialisten en onze ERP-consultants werken altijd op het snijvlak van Finance en IT. Zij onderscheiden zich door hun unieke combinatie van proceskennis en applicatiekennis. Profource is met ruim 250 medewerkers één van de grootste gespecialiseerde Oracle Cloud Applications partners van Europa en één van de eerste partners van NetSuite in Nederland. Dochterorganisatie Finalise richt zich volledig op finance en control processen binnen organisaties die werken met SAP ERP. Profource is een zelfstandig onderdeel van Redmore Group, evenals Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en ITDS.