Home » Actueel » Persbericht » Redmore breidt uit met acquisitie financieel detacheerder Agium

Redmore breidt uit met acquisitie financieel detacheerder Agium

Utrecht – De Redmore groep breidt verder uit. Per oktober maakt ook Agium, gevestigd in Delft, onderdeel uit van Redmore. Agium is gespecialiseerd in de detachering van financiële specialisten. Redmore biedt financiële en zakelijke dienstverleners oplossingen op het gebied van risk, business, technologie, legal en finance. Met de acquisitie van Agium verstevigt het bedrijf haar positie binnen de financiële detachering.

Edwin van den Elst, CEO van Redmore: “Agium is een mooie aanvulling op het portfolio van Redmore. Met ons label Profource hebben we namelijk al flink wat kennis op het gebied van finance, ERP-systemen en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Door de toevoeging van Agium breiden we deze dienstverlening uit naar voor ons nieuwe branches. De Redmore groep telt nu zes labels. Dat maakt ons een nog grotere speler op de Nederlandse markt. Met ook verdere groeiambities in het buitenland. Agium investeert al 20 jaar lang in haar mensen en opdrachtgevers en staat bekend om het leveren van kwaliteit. Bij elkaar opgeteld maakt dat Agium de perfecte partner om de komende jaren in een hogere versnelling te gaan groeien.”

Robbert van Adrichem en Stephan Persoon, oprichters van Agium, vullen aan: “Als organisatie blijven we ambitieus en dit is een logische stap als je wilt groeien. Samen met Redmore kunnen we onze potentie namelijk optimaal uitwerken. Doordat we ons bij hen aansluiten, kunnen onze consultants bij nog meer aansprekende klanten complexe opdrachten uitvoeren. Ook verwachten we dat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen en uiteindelijk onze eigen groeidoelstellingen eerder verwezenlijken. We kijken ernaar uit om met de nieuwe collega’s samen te werken.”

Over Agium

Agium is de partner die verder gaat dan financiële detachering en helpt organisaties en finance professionals ambities te realiseren. Sinds 2002 verbetert Agium finance- en control processen structureel op basis van vraagstukken. Hiervoor gaan zij duurzame verbindingen aan met opdrachtgevers en finance professionals. Met een team van 190 professionals levert Agium de juiste deskundigheid voor ieder vraagstuk. Voor meer informatie, bekijk de website: https://www.agium.nl/

Redmore neemt financieel detacheerder Agium over.