Home » Actueel » Persbericht » Triple A – Risk Finance opent Duitse vestiging

Triple A – Risk Finance opent Duitse vestiging

Het actuariële advieskantoor Triple A – Risk Finance start met haar activiteiten voor de Duitse markt vanuit een vestiging in Keulen. Andreas J. Wöhr, eerder werkzaam bij adviesbureau Milliman en Allianz Lebensversicherungs AG, zal het nieuwe kantoor leiden.

De opening van het Duitse kantoor op 1 april 2024 markeert de vierde opening van Triple A – Risk Finance in de afgelopen jaren. De stap volgt op eerdere uitbreidingen naar Polen, Spanje en België in respectievelijk 2014, 2019 en 2020, waarmee het de aanwezigheid van het bedrijf in Europa verder uitbreidt.

Het adviesbureau is gespecialiseerd in risicomanagement en actuarieel advies en werd oorspronkelijk opgericht in 2006 in Amsterdam. Triple A – Risk Finance is een van de marktleiders in Nederland, met meer dan 200 consultants.

Met behulp van haar expertise op het gebied van actuariële vraagstukken en risicobeheer en haar diepgaande kennis van internationale wet- en regelgeving zoals IFRS17 en Solvency II, zal Triple A – Risk Finance verzekerings- en financiële adviesdiensten verlenen aan nationale en internationale levensverzekeraars.

Roel van Besouw, managing partner bij Triple A – Risk Finance, licht de nieuwe onderneming toe: “Aangezien de Duitse verzekeringsmarkt groot is en ingrijpende veranderingen ondergaat, streeft Triple A – Risk Finance Germany ernaar om ook hier onze expertise aan te bieden. We zijn erg blij dat we Andreas aan boord hebben. Hij heeft alle kennis en ervaring die nodig zijn om deze onderneming tot een succes te maken.”

Vice versa, om een goede aansluiting op de Duitse markt te waarborgen en zo voldoende slagkracht te hebben om nieuwe klanten te bedienen, zal Triple A – Risk Finance Germany profiteren van kennis en ervaring van de andere Triple A kantoren.