Home » Actueel » Persbericht » Kirsten de Vries nieuwe CEO Triple A – Risk Finance

Kirsten de Vries nieuwe CEO Triple A – Risk Finance

Consultancybedrijf Triple A – Risk Finance (Triple A), gespecialiseerd in risk- en actuariële vraagstukken, heeft per 1 mei een nieuwe CEO. Kirsten de Vries neemt het stokje over van Roel van Besouw die na maar liefst achttien jaar de overstap maakt naar moederbedrijf Redmore waar hij fulltime zal toetreden tot de directie.

Continuering huidige strategische koers met focus op ondernemerschap en kwaliteit

Met de benoeming kiest Triple A ervoor om de leiding binnenshuis te houden. Kirsten de Vries is in verschillende rollen al zeventien jaar werkzaam voor Triple A. Momenteel is ze als Partner o.a. verantwoordelijk voor de ‘life practice’ binnen de business line Insurance.

Kirsten: “Dit is een mooie kans voor mij en ik voel me vereerd om het bedrijf te mogen leiden waar ik zelf al jaren met veel plezier werkzaam ben. Ik heb veel zin om samen met mijn collega’s het fundament wat we hebben opgebouwd verder te verstevigen en uit te breiden. We zullen blijven inspelen op actuele thema’s om onze klanten optimaal te kunnen bedienen met continu aandacht voor de ontwikkeling van onze collega’s.”

Roel: “Vanaf de start van Triple A in 2006 hebben we de focus gehad op ondernemerschap en kwaliteit. Voorbeelden hiervan in de afgelopen paar jaar zijn de dienstverlening op gebied van de Wet Toekomst Pensioen (WTP), de uitbouw van de business line Banking en de vestigingen in het buitenland. Recent hebben we ons kantoor in Duitsland geopend. Ik heb er alle vertrouwen in dat Kirsten als CEO, samen met de rest van het managementteam, dit ondernemerschap ten behoeve van onze klanten en onze collega’s op goede wijze zal voortzetten.”

Over Triple A

Triple A is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf gespecialiseerd in risicomanagement en actuariaat en werkt voor verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, banken en ondernemingen met uiteenlopende bedrijfsvraagstukken. Met heldere resultaatafspraken en praktische kennisoverdracht werken de consultants van Triple A nauw samen met klanten in multidisciplinaire teams en adviseren over risico’s en kansen als onderdeel van de te realiseren strategie.

Triple A is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van Redmore, samen met Talent&Pro, Profource, ITDS, Agium en Vialegis. Redmore is onderdeel van House of HR, met een omzet van €3 miljard een van Europa’s grootste Powerhouses op het gebied van HR en consulting.