Actuariaat & Risk

Wij onderbouwen je bedrijfsstrategie en helpen je voldoen aan wet- en regelgeving
Home » Onze diensten » Actuariaat & Risk

Als financiële dienstverlener is het essentieel om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Wij helpen je om de ideale balans tussen risico en rendement te bepalen. Zodat je keuzes maakt op basis van de juiste inzichten. 

Jouw situatie

Elke organisatie heeft continu te maken met veranderende risico’s en kansen. Al die veranderingen hebben impact op je strategie en toekomst. Financiële verplichtingen, transacties, data, reputatie- en compliance risico’s… Bij elkaar kan het behoorlijk complex worden. Je hebt dan behoefte aan een partij die complexe zaken vertaalt naar inzicht. Daar helpen we graag bij. Onze (actuariële) experts staan garant voor een deskundige, onafhankelijke toets en koppelen deze aan direct toepasbaar advies.

Wij geven grip op rendement en risico

Met diepgaande actuele domeinkennis en kwantitatieve modellen maken we zakelijke verbanden helder. Daarvoor koppelen we de kennis en ervaring van onze experts aan hoogwaardige technologie en innovatieve modellen. We kennen je markt en springen in op actuele kansen. Door snel te schakelen, zorgen we voor snel resultaat, zonder in te leveren op kwaliteit. Zo houd je grip op het vereiste evenwicht tussen risico en rendement. Weet je zeker dat je je doelstellingen haalt, gebaseerd op de juiste cijfers. En dat je altijd compliant bent.

Zo brengen wij je verder

Onze oplossingsgerichte experts weten wat er moet gebeuren en kunnen het direct implementeren. We adviseren tot op het hoogste niveau in je organisatie. Dankzij onze pragmatische instelling brengen we je tegelijkertijd concreet verder. We gaan pas weg als het werkt en iedereen precies weet wat zijn of haar rol en verantwoordelijkheid is. Onze kennis delen we met plezier, in heldere taal die iedereen begrijpt. We maken je graag wijzer.

De voordelen van Redmore

  • Kies voor de specialist in financiële dienstverlening
  • Advies op topniveau én werkbare oplossingen
  • Loop voorop met onze Actuarial Technogy
  • Oplossingsgerichte experts
Neem +contact op

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden