Operatie & Outsourcing

Al je administraties, processen en projecten perfect op orde
Home » Onze diensten » Operatie & Outsourcing

Als organisatie heb je te maken met talloze administraties en processen –tijdelijk en permanent. Of je nou je administratie wilt uitbesteden, achterstanden wilt wegwerken of dossiers wilt opbouwen, onze specialisten versnellen je operatie.

Jouw situatie

In je dagelijkse praktijk heb je te maken met zoveel processen en administraties dat het lastig is om alles bij te houden. Je hebt dan behoefte aan een flexibele schil, tijdelijke expertise of ondersteuning bij een specifiek project. Omdat er bijvoorbeeld sprake is van een datalek, fraude (CDD), een aflopende portefeuille of een wetswijziging. Of omdat je gedoe en kosten wilt besparen door je hele administratie uit te besteden.

We nemen je alles uit handen

De flexibele vakspecalisten van Redmore nemen je álles uit handen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je operatie en kun je je richten op de toekomst. Bovendien blijf je flexibel. Je groeit waar dat kan en schaalt af als dat moet – met precies de juiste mensen.

Zo brengen wij je verder

Met Redmore haal je ondersteuning binnen op niveau. Hoogopgeleide specialisten die thuis zijn in finance en financiële dienstverlening en altijd scherp op verbeteringen. We zorgen voor werving, werken medewerkers in en zorgen voor hun ontwikkeling. Ook richten we processen in en bewaken we de kwaliteit. Het enige waar jij naar hoeft te kijken, is het resultaat. Want hoe sneller een proces staat of een verandering is doorgevoerd, hoe lager de kosten – of hoe sneller je winst maakt. Onze specialisten leveren. Altijd. Bij jullie op kantoor, of in ons expertisecenter.

De voordelen van Redmore

  • Werk met dé specialist in financiële dienstverlening
  • IJzersterke proces- en programmamanagers die je alles uit handen nemen
  • Met 1800 specialisten kunnen we elke uitdaging aan
  • Precies die expertise waar je behoefte aan hebt
  • Een trackrecord dat vertrouwen geeft
  • Teamspelers die met plezier gaan voor het beste resultaat
Neem +contact op

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden