Home » Actueel » Persbericht » Michiel van der Lans per 1 mei algemeen directeur ITDS

Michiel van der Lans per 1 mei algemeen directeur ITDS

Het Amsterdamse adviesbureau voor de financiële dienstverlening ITDS heeft per 1 mei een nieuwe algemeen directeur. Michiel van der Lans volgt Arjen de Boer op, die onlangs de overstap maakte naar moederbedrijf Redmore.

Met Michiel van der Lans krijgt ITDS een directeur die kan bogen op 12 jaar ervaring binnen het bedrijf. Eerder was hij programmamanager en transitiemanager bij ITDS. De laatste jaren stuurde hij als directeur een aantal business lines van ITDS aan.

Michiel van der Lans over zijn nieuwe rol: “Na 12 jaar zelf consultancy en projecten te hebben gedaan word ik nu verantwoordelijk voor de totale dienstverlening van ITDS. Ik kijk er erg naar uit om samen met het directieteam en medewerkers de ambitie en groei van ITDS naar een volgende fase te brengen.”

Arjen de Boer: “ik ben trots dat we iemand vanuit ITDS de kans kunnen bieden om door te groeien naar de rol van CEO.  En ik ben ervan overtuigd dat Michiel samen met Esther Lens en de huidige directie onze groeiambities goed en verantwoord zal vormgeven.”

OVER ITDS

ITDS Business Consultants is een toonaangevend adviesbureau voor financiële dienstverleners met 400 medewerkers in Nederland, Polen en Portugal. Al meer dan 25 jaar werkt ITDS aan succesvolle strategische projecten voor de belangrijkste Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. De organisatie onderscheidt zich van concurrenten door niet alleen strategisch advies uit te brengen, maar ook de verantwoordelijkheid te nemen voor de implementatie hiervan.

Michiel van der Lans nieuwe CEO adviesbureau ITDS