Home » Actueel » Persbericht » Arjen de Boer nieuwe CEO Redmore

Arjen de Boer nieuwe CEO Redmore

Arjen de Boer, de huidige CEO van ITDS, is beoogd per 31 maart Edwin van den Elst op te volgen als CEO van Redmore. Edwin gaat de board ondersteunen bij de internationale uitbouw van Redmore.

Interne opvolger

Edwin van den Elst was jarenlang CEO van Talent&Pro en werd daarna CEO van Redmore. Onder zijn leiding groeide de organisatie uit tot een bedrijf van meer dan 2500 medewerkers en 250 miljoen omzet in 7 Europese landen. Edwin: “We hebben in de afgelopen jaren veel bereikt. Nu is het tijd om de taken anders te verdelen. In Arjen vonden we een zeer geschikte opvolger. Hij is in zijn rol als CEO van ITDS en als managementlid van Redmore al jaren sterk betrokken bij de ontwikkeling van Redmore. Zijn geplande aanstelling past dus perfect in de filosofie van House of HR om medewerkers intern te laten doorgroeien.”

Uitbreiding van de board

Vanwege de snelle groei van Redmore en de ambitie om internationaal uit te breiden, wordt de management board van Redmore uitgebreid van 2 naar 4 personen: naast Arjen als CEO en de huidige CFO Juliette Piree, treedt Vincent Traas (huidig CEO Profource) toe als COO tot de board en gaat Roel van Besouw (huidig CEO Triple A– Risk Finance) zich als CBD bezighouden met de (internationale) uitbouw van Triple A – Risk Finance en de aansturing van internationale boutiques.

Arjen: “Ik kijk met gepaste trots uit naar de toekomst. Samen met een versterkt managementteam en alle medewerkers van de verschillende boutiques kunnen we verder invulling geven aan onze ambities en het succesverhaal van Redmore voortzetten.”

Over Redmore:

Redmore is de optelsom van Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis, Agium en ITDS. Elk zetten we de toon in ons vakgebied. Op het gebied van Risk, Business, Technologie, Legal en Finance, IT en samen brengen we beweging binnen. We delen de wil om het verschil te maken. Om te zorgen dat er iets gebeurt. En om patronen te doorbreken. Eén merk, 6 specialisten. Met vestigingen in Nederland, België, Spanje, Portugal, Duitsland, Luxemburg en Polen en een internationaal netwerk van opdrachtgevers zijn we een Europese speler van formaat. Met 2500 specialisten in 7 verschillende landen ontzorgen de consultants van Redmore onze opdrachtgevers. Redmore is onderdeel van House of HR, een van Europa’s grootste powerhouses op het gebied van HR en consulting.