Home » Actueel » Nieuws » VIALEGIS NAAR REDMORE GROUP

VIALEGIS NAAR REDMORE GROUP

Utrecht, 27 september 2021- De Redmore Group breidt uit. Vialegis, marktleider in België, Luxemburg en Duitsland op het gebied van rekrutering van juristen en legal interim management, wordt onderdeel van de groep. Het in 2003 in België gestarte Vialegis heeft ook een vestiging in Spanje en heeft de ambitie de beste ‘legal staffing provider’ te worden in continentaal Europa. Vialegis behoort evenals Redmore tot House of HR.

 

Edwin van den Elst, CEO Redmore: “We zien ook in Nederland een toenemende vraag naar de inzet van legal en compliance. Zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven. Gezien de ambitie van Redmore en HOHR op deze groeimarkt zijn de krachten en ervaring nu in eigen huis gebundeld en zien we kansen op de Nederlandse markt. Het is een welkome aanvulling op ons pakket van dienstverlening. ”

 

Philippe Jadoul, CEO Vialegis: “De expansie naar Nederland is een verdere stap in onze internationale strategie. Onze unieke propositie ‘voor en door juristen” heeft in meerdere landen haar kracht bewezen.”

 


 


Redmore Group bestaat uit ruim 1.800 jonge specialisten en is een bundeling van de labels ITDS, Profource, Talent&Pro en Triple A. Door onze gezamenlijke expertise en kennis van de dienstverlenende sector en overheid bedenken wij slimme, resultaatgerichte oplossingen voor een efficiënte operatie van onze opdrachtgevers. Redmore is onderdeel van House of HR.

 

Voor informatie kun je contact opnemen via communicatie@redmore.eu