Home » Actueel » Nieuws » Redmore nieuwe sponsor Peakz Padel

Redmore nieuwe sponsor Peakz Padel

Redmore verbindt het komende jaar als sponsor haar naam aan Peakz Padel.
Padel, een combinatie van tennis en squash, is een sport die eind jaren ’60 zijn oorsprong vond in Mexico. De sport heeft in Nederland veel groeipotentieel. Zeven jaar geleden telde Nederland nog 25 banen, inmiddels zijn dat er ruim 500.                                                                                       
Arjen de Boer, lid van het managementteam Redmore, vertelt: “We merken al veel enthousiasme over de sport bij onze eigen collega’s en zien deze populariteit ook bij onze doelgroep.

Het sportaanbod voor medewerkers
Met het partnership heeft Redmore ook een nieuwe manier gevonden om haar medewerkers van de verschillende labels met elkaar in verbinding te brengen. Onderdeel van de samenwerking is dat medewerkers van Redmore voortaan met korting en boekingsvoorrang gebruik kunnen maken van de diensten van Peakz Padel. De Boer vertelt: “Een baan is zo geboekt. Via de Peakz Whatsapp-dienst kun je daarnaast altijd het benodigde aantal speelmaatjes vinden voor een potje padel. Peakz durft echt te pionieren om mensen bij elkaar te brengen en in beweging te krijgen. We denken dat dit partnership onze consultants, zowel actieve padelspelers als nieuwelingen in de sport, vaker naar de padelbaan zal leiden.”