Home » Actueel » Nieuws » ITDS Business Consultants wordt partner van het implementatie programma van Sofico

ITDS Business Consultants wordt partner van het implementatie programma van Sofico

Amsterdam, januari 2022 – ITDS Business Consultants wordt partner van het implementatie programma van Sofico. ITDS gaat de implementatie van Miles verrichten, het door Sofico ontwikkelde softwarepakket. Beide bedrijven zien elkaar als een waardevolle partner om klanten optimaal te kunnen helpen relevant te blijven in de snel veranderende mobiliteitsmarkt.

Samen de krachten bundelen
Sofico is gespecialiseerd in software voor de automotive leasing branche. Met het inhouse ontwikkelde softwarepakket Miles, biedt Sofico wereldwijd schaalbare en klantspecifieke oplossingen voor voertuigleasemanagement. Het softwarepakket is de meest flexibele en uitgebreide oplossing op de markt en is in vrijwel elk systeem te integreren. Sofico heeft met Miles een toppositie behaald in de leasingbranche en bouwt deze gestaag uit. Als nieuwe partner van het implementatie programma van Sofico draagt ITDS bij aan de succesvolle implementatie van Miles voor diverse organisaties in de mobiliteitsmarkt. ITDS combineert diepgaande kennis van Miles met een resultaatgerichte implementatie aanpak om klanten optimaal te bedienen.

Naast Sofico, ging ITDS ook een partnership aan met softwareleveranciers Keylane en Salesforce. Keylane is de ontwikkelaar van Axon, software voor de verzekering- en pensioensector. Salesforce is pionier op het gebied van cloudgebaseerde CRM-software dat bedrijfsprocessen optimaliseert. Met diepgaande kennis over al deze vooraanstaande software kan ITDS een moderne invulling geven aan digitalisering in organisaties. Bovendien creëren deze partnerships een hoop kansen voor zowel klanten als de betrokken organisaties.

Sofico is wereldwijd marktleider
Sofico is opgericht in 1988 in Gent en focust zich als leverancier van software op automotive finance, leasing, fleet- en mobiliteitsmanagement. Als wereldmarktleider is de multinational actief in 27 verschillende landen en bedient het meer dan twee miljoen contracten bij nagenoeg alle grote automotive merken. Met meer dan 80 succesvolle implementaties van Miles heeft Sofico een sterke reputatie opgebouwd als strategisch partner in de voertuigleasebranche.

ITDS Business Consultants is een toonaangevend adviesbureau
ITDS Business Consultants is een toonaangevend adviesbureau voor financiële dienstverleners met 400 medewerkers in Nederland, Polen en Portugal. Al meer dan twintig jaar werkt ITDS aan succesvolle strategische projecten voor de belangrijkste Nederlandse en internationale verzekeraars, banken, pensioenfondsen en nu ook leasingmaatschappijen. De organisatie onderscheidt zich van concurrenten door niet alleen strategisch advies uit te brengen, maar ook de verantwoordelijkheid te nemen voor de implementatie hiervan.

Bas van Doornik, ITDS Managing Director Digital, Banking & Leasing: “In Miles zien wij de beste oplossing voor leaseklanten in een snel veranderende mobiliteitsbranche; het pakket is maximaal adaptief en integreerbaar. ITDS consultants volgen een uitgebreid certificeringsprogramma om zich te specialiseren in Miles. Met deze pakketexpertise en uitgebreide ervaring in management en uitvoer van grote IT-projecten, voegen onze consultants direct waarde toe bij de klant. We hebben al een aantal succesvolle implementaties achter de rug en willen in de toekomst nog meer klanten helpen om het maximale uit hun onderneming te halen.”

Voor verdere persinformatie of een interview kunt u contact opnemen met Bas van Doornik.

Tel: 06-10866229
Email: b.vandoornik@itds.nl