Home » Actueel » Nieuws » Redmore Group breidt dienstverlening uit

Redmore Group breidt dienstverlening uit

Leusden/Nijkerk, maandag 15 juni 2015

De Redmore Group, detacherings- en consultancybureau in de financiële sector, breidt haar dienstverlening verder uit met de oprichting van een nieuw label, Redmore Technology. Om de buy&build-strategie op het terrein van sourcing, consulting en technology verder kracht bij te zetten, neemt zij daarnaast IT-consultancypartner Triple S unlimited over. Deze partij is bekend om haar state-of-the-art softwareoplossingen voor de financiële sector.

Het nieuwe label Redmore Technology gaat softwareapplicaties ontwikkelen, implementeren en beheren voor haar klanten in de financiële dienstverlening. Peter van den Berg (voormalig directeur SDB Groep) vormt de directie van het technologylabel, samen met het dagelijks bestuur van de Redmore Group. Rob Kluyt, CEO Redmore Group: “Met de oprichting van Redmore Technology kunnen we integrale technology-oplossingen aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten. We hebben de ambitie om betrouwbare web-based applicaties te ontwikkelen voor de financiële wereld. Het is overduidelijk dat technology een van de belangrijkste motors is van de verdere ontwikkelingen in de sector. Met de Redmore Group kiezen we er nadrukkelijk voor om hierin te investeren.”

State-of-the-art softwareoplossingen met Triple S unlimited
Om de ingeslagen weg richting technology kracht bij te zetten, neemt Redmore Technology de IT-consultancypartner Triple S unlimited over. Deze organisatie uit Nijkerk levert al 10 jaar lang oplossingen om contractadministraties van financiële dienstverleners goedkoper en gecontroleerd te beheren. Triple S unlimited helpt opdrachtgevers om hun klantrelaties te stroomlijnen en portefeuille te laten groeien. Kluyt: “De state-of-the-art softwareoplossingen van Triple S unlimited sluiten precies aan bij wat we met Redmore Technology willen bereiken. Met de overname van deze partij maken we een vliegende start in de technologymarkt.” Redmore Technology zal opereren vanuit het kantoor van Triple S unlimited in Nijkerk.

Over de Redmore Group

De Redmore Group biedt met sourcing, consulting en technology ondersteuning en oplossingen aan de financiële sector. Onder de vlag van de Redmore Group opereren verschillende labels met elk hun eigen propositie en specialisme. Met hoogstaande kennis, slimme software en het samenbrengen van gedreven talenten, blijft de Redmore Group zichzelf ontwikkelen en versterken.

Over Triple S unlimited

Triple S unlimited ontwikkelt en implementeert software voor organisaties binnen de financiële en zakelijke dienstverlening. Daarbij bouwt Triple S unlimited op de jarenlange ervaring die haar medewerkers kennen bij de ontwikkeling en implementatie van automatiseringsoplossingen. Deze oplossingen worden klantspecifiek gerealiseerd op basis van functionele componenten met een flexibele en pragmatische projectaanpak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Redmore Group
Rob Kluyt – CEO
T: 033 7999 010
E: rob.kluyt@redmore.eu
W: www.redmore.eu

Triple S unlimited
Johan van Duinkerken – Directeur
T: 033 2470 955
E: johan.vanduinkerken@3su.nl
W: www.3su.nl