Home » Actueel » Persbericht » Redmore bundelt krachten en lanceert een vernieuwd Performance Center

Redmore bundelt krachten en lanceert een vernieuwd Performance Center

Utrecht, 6 december 2023 – Op een nieuw ingericht kantoor in Utrecht bundelt Redmore de krachten van haar boutiques in een nieuwe propositie. Met een vernieuwd Performance Center kan Redmore de uitvoering van totaalprojecten en processen op labelniveau én boutique-overstijgend aanbieden. Daarmee streeft Redmore ernaar om bestaande partnerships strategisch te versterken en nieuwe partnerships te ontwikkelen

In een krappe arbeidsmarkt geeft het Center haar opdrachtgevers de zekerheid dat zij hun operatie of projectomgeving kunnen opschalen op momenten dat dit nodig is. Redmore heeft een propositie ontwikkeld waarmee zij werk en projecten uit handen neemt. Hiermee speelt Redmore in op een groeiende behoefte aan strategisch partnership bij financiële instellingen.

Mirjam van Genderen, Lead Business Development, licht toe: “Wij signaleren dat financiële instellingen te maken hebben met een gedreven toezichthouder, met wet- en regelgeving die snel verandert en met de noodzaak om bij te blijven met technologische ontwikkelingen. Deze zaken zetten de dagelijkse business onder druk en zorgen binnen change domeinen voor een achterstand. En dat allemaal binnen een arbeidsmarkt die bijzonder krap is.”

Binnen dit speelveld ontzorgt het Performance Center opdrachtgevers in de uitvoering van structureel werk. Het biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in het opvangen van pieken door het matchen van werkaanbod met capaciteit, zelfs tot op dossierbasis. Daarnaast levert Redmore end-to-end oplossingen voor het uitbesteden van totale projecten. Van strategie tot uitvoering.

Het jarenlange track record van Redmore beslaat meer dan 25 jaar en de expertise van de verschillende boutiques binnen de groep worden in het Performance Center samengebracht onder één dak. Redmore heeft hiervoor een verdieping ingericht op haar hoofdkantoor met ruimte voor meer dan 200 consultants. Op die locatie, volledig ingericht voor deze dienstverlening en voorzien van de benodigde certificeringen en tooling, kan het Performance Center putten uit meer dan 2000 consultants binnen de groep.

Doelstelling is volgens van Genderen om financiële instellingen te helpen met de thema’s en uitdagingen van vandaag: “De afgelopen jaren heeft Redmore een sterke staat van dienst opgebouwd in de uitbestede diensten en projecten. Denk aan thema’s zoals klantactivatie, hersteladvies, KYC en forse pieken in de domeinen hypotheken en verzekeren. Deze focus is aangevuld met proposities gericht op het pensioendomein in het kader van de Wet Toekomst Pensioen en IT servicedesks.”

Over Redmore

Redmore maakt financiële dienstverleners, zakelijke dienstverleners en overheden klaar voor succes in een andere toekomst, met denk- en daadkracht in Risk, Business, Technologie, Legal en Finance. Onder Redmore zijn zes labels actief met elk een eigen expertise en propositie: Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis, Agium en ITDS. Sinds de oprichting in 2014 bedient Redmore vanuit het hoofdkantoor in Utrecht met een team van meer dan 2000 gespecialiseerde consultants opdrachtgevers in zeven verschillende landen: Nederland, België, Spanje, Portugal, Duitsland, Luxemburg en Polen. De gemiddelde leeftijd van het Redmore team van 31 jaar weerspiegelt de jeugdige geest van het bedrijf, dat vastbesloten is om bij te dragen aan een betere maatschappij. Redmore is onderdeel van House of HR, met een omzet van €3 miljard een van Europa’s grootste powerhouses op het gebied van HR en consulting.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden