Home » Actueel » Nieuws » Profource ontvangt Award Oracle Partner the Year ERP/HCM Cloud 2018

Profource ontvangt Award Oracle Partner the Year ERP/HCM Cloud 2018

Op 20 maart vond de uitreiking plaats van de jaarlijkse Oracle Partner Awards. Profource was genomineerd in drie categorieën: ERP/HCM Cloud, Customer Advocacy Partner of the Year en Cloud First Partner. Uiteindelijk mocht het de onderscheiding ‘Best Partner ERP/HCM Cloud’ mee naar huis nemen. ERP Directeur Vincent Traas is bijzonder blij met deze award. Hij ziet het als een belangrijke waardering voor de bijdrage die Profource levert aan de ontwikkeling van Oracle Cloud oplossingen.

Links naar rechts:  presentatrice Leonie ter Braak, Vincent Traas (Profource), Peter Fleischmann en Arno Nienhuis (Oracle)

Trots op Profource

“De award geeft aan dat we ons positief onderscheiden in de kwaliteit van onze dienstverlening. We  zijn gekozen tot de beste Oracle Partner op het gebied van ERP/HCM Cloud. Daar zijn we trots op! Voor onze klanten is de award een bevestiging dat de dienstverlening van Profource van uitzonderlijk hoge kwaliteit is. Voor onze medewerkers is het een mooie aanmoediging. De cloud technologie heeft zich de afgelopen jaren heel snel ontwikkeld. Daarbij hebben we veel van onze medewerkers gevraagd. Ik zie deze award dan ook als een grote erkenning voor hun werk”.

Er is een aantal factoren die tot het succes van Profource hebben bijgedragen. Vincent: “Het juryrapport was erg lovend over onze werkwijze en de methodieken die we hebben ontwikkeld om snel nieuwe cloud omgevingen te implementeren en efficiënt te beheren.  Daarmee heeft Profource het afgelopen jaar meer klanten naar de cloud gemigreerd dan welke andere partner dan ook. Verder hebben we afgelopen jaar veel geïnvesteerd in het partnership met Oracle en de andere Oracle partners. We trekken steeds vaker samen op in het helpen van onze klanten, het delen van kennis en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Het is mooi dat dat gezien en gewaardeerd wordt.”