Subsidie centrum

Organiseer jouw subsidies efficiënt en schaalbaar met ons subsidiecenter
Home » Onze diensten » Subsidiecentrum

Overheden dragen de zorg voor een evenwichtige, duurzame en rechtvaardige samenleving. Subsidies vormen een van de instrumenten waarmee die belangrijke taak vervuld wordt. Wij beschikken over de kennis en kunde om ook jouw tijdelijke en structurele subsidieregelingen van A tot Z te organiseren.

Jouw situatie

De praktijk laat zien dat subsidieregelingen altijd om een spoedige en kundige uitvoering vragen. Met schaalbare capaciteit voor piekmomenten en voldoende ruimte voor afschalen. Een piekfijne personeelsplanning en gestroomlijnde procesinrichting zijn daarom cruciaal. Je wilt verspilling voorkomen en grip houden op je voortgang en doelstellingen. Accurate forecasts en een efficiënte uitvoering helpen je daarbij. Hierdoor worden alleen uren in rekening gebracht die de subsidie uitvoering dienen. Opdrachtgevers worden op deze manier niet belast met uren terwijl de regeling nog niet uitgevoerd kan worden.

Wij zorgen voor een efficiënte en schaalbare afhandeling

We hebben in de praktijk ervaren dat het organiseren en managen van een subsidieproject veel van organisaties vraagt. En dat de impact voor de reguliere dienstverlening groot is. Met het Subsidiecenter zorgen we voor een integrale oplossing. Waarbij flexibel en snel op- en afgeschaald kan worden zonder in te leveren op kwaliteit.

Zo brengen wij je verder

Bij de uitvoering van werkzaamheden binnen ons subsidiecenter werken we aan structuur en aan procesverbeteringen. We optimaliseren onze inwerkprogramma’s regelmatig en creëren een kennisbank voor elk project. Zodat subsidieregelingen altijd in gestroomlijnde vorm terug kunnen naar de reguliere dienstverlening. We hebben in het verleden diverse rollen vervuld zoals; subsidiebehandelaar, administratief subsidiemedewerker, procescoördinator, subsidiecoördinator, intern controleur, controller en uitvoeringsexpert.

Met al onze opdrachtgevers onderhouden wij lange en duurzame relaties, omdat wij meer doen dan alleen personeel leveren. Wij maken écht het verschil. Dat zeggen we én dat tonen we. Bijvoorbeeld door heldere afspraken te maken over de output. Daarom heeft elk project binnen ons subsidiecenter een gedeeld doel met een gedeelde verantwoordelijkheid. Het zorgt ervoor dat we samen met onze opdrachtgevers succesvol zijn en blijven.

Wij werken voor een diversiteit aan organisaties. Zo zijn wij onder andere mantelpartner voor de Rijksoverheid, de gemeente Amsterdam en de gemeente Den Haag. Ook werken we samen met de gemeente Rotterdam, universitair medisch centra en grote commerciële bedrijven met complexe shared service centra in Nederland.

De voordelen van Redmore

  • Kies voor een pragmatische oplossing die werkt
  • We gaan pas weg als álles in orde is
  • Dataoplossingen die bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen
  • Toegang tot samenwerkingsverbanden met de beste softwarehuizen
kom +in contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden