Grote overheden efficiënter helpen opereren

Op ons Subsidiecenter voerden we voor de overheid de regeling TVL uit, om ondernemers met omzetverlies als gevolg van de coronamaatregelen er samen weer bovenop te helpen.
Home » Cases » Grote overheden efficiënter helpen opereren

Grote overheden efficiënter helpen opereren

Op ons Subsidiecenter voerden we voor een overheidsorganisatie een impactvolle regeling uit.

De vraag

Een nieuwe en tijdelijke subsidieregeling vraagt om expertise en aanpassingsvermogen van de professional, maar ook om wendbare processen. Hoe zet je de twee optimaal in en hoe organiseer je mensen en processen in korte tijd zo dat ze elkaar versterken? Met deze vraag klopte de uitvoeringsorganisatie van de regeling aan bij Redmore.

Onze aanpak

We begonnen met een onderzoek naar de zaken die van invloed kunnen zijn op het proces én de inhoud. Met vragen over onder andere belangrijke databronnen (zowel privacytechnisch als rekenkundig van aard). Het onderzoek hielp ons de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen. We hebben daarnaast diversiteit in de werkzaamheden aangebracht. Dit had als belangrijk voordeel dat de expertise per subgroep toenam. Consultants deden op een specifiek onderdeel kennis op en maakte daarna veel vlieguren. Verder konden we door deze manier van werken de verblijfsduur en efficiency van consultants verhogen.

Zo brachten we de uitvoeringsorganisatie verder

Onze aanpak komt tot uiting in de werkwijze van onze eigen mensen, de drijvende kracht achter het Subsidiecenter. Zij bezitten de drive om verder te kijken, kritische vragen te stellen en zo tot vernieuwende inzichten te komen. Zodat we voor opdrachtgevers niet alleen vooraf verbeteringen signaleren, maar ook gaandeweg op inhoud en in het proces continu blijven verbeteren. Onze geleverde toegevoegde waarde bij de uitvoering van de subsidieregeling zorgde voor een gezonde benchmark voor toekomstige subsidieregelingen voor deze uitvoeringsorganisatie.

 

Wil je weten hoe we jou Zichtbaar verder kunnen brengen?

Benieuwd hoe Redmore jouw organisatie verder kan brengen? Laten we verder praten over je uitdagingen. We zijn je partner op het gebied van Risk, Business, Technologie, Legal en Finance. Van strategie tot vlekkeloze implementatie.

Contact+ opnemen

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden