Home » Actueel » Nieuws » Edwin van den Elst nieuwe CEO Redmore Group

Edwin van den Elst nieuwe CEO Redmore Group

Met ingang van 25 mei 2018 heeft Jan van Duijn zijn rol als CEO van Redmore Group overgedragen aan Edwin van den Elst. Jan van Duijn heeft in de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij Redmore, zoals het uitbouwen van het gezamenlijke Redmore en het verder verbinden van de labels onder Redmore: Talent&Pro, Profource, Redmore Solutions en Triple A. Onlangs is Redmore Group overgenomen door The House of HR. Jan ziet dit zelf als een mooie afronding van een intensieve periode. Wij zijn Jan dankbaar voor de energie en inspanningen die hij bij Redmore heeft geleverd en wensen hem alle succes toe voor de toekomst.

Edwin van den Elst blijft, naast zijn nieuwe rol, ook Algemeen Directeur van Talent&Pro. In deze rol is hij eerder nauw betrokken geweest bij de oprichting van Redmore en heeft hij reeds een intensieve relatie met alle labels. Het nieuwe directieteam bestaat uit Juliette Piree, Fleur Klijnsmit, Roel van Besouw en Edwin van den Elst.

Het directieteam kijkt ernaar uit om met veel energie verder te bouwen aan Redmore Group! Indien u verdere vragen heeft nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.