Home » Actueel » Nieuws » CEO Redmore Group neemt afscheid, nieuwe CFO neemt taken waar

CEO Redmore Group neemt afscheid, nieuwe CFO neemt taken waar

CEO Rob Kluyt heeft de Redmore organisatie verlaten en Jan van Duijn is toegetreden.

UTRECHT (dinsdag 10 mei 2016) – Er is besloten dat de wegen van Rob en Redmore gaan scheiden. Jan van Duijn is per heden benoemd en zal starten als CFO, hij zal naast zijn rol als CFO voorlopig ook de rol van CEO op zich nemen. Jan heeft als CFO en als CEO ervaring opgedaan in onder andere de detacherings- en de consultancy branche, de financiële wereld en de zorgbranche. Hij is als CFO bekend met de Redmore dienstverlening en neemt daarnaast ervaring mee die is opgedaan in andere branches vanuit zijn rol als CFO en CEO.

Tezamen met de directies van de labels Talent&Pro, Triple A Risk Finance en Profource vormt de diversiteit van het profiel van Jan een sterke combinatie. Wij zijn ervan overtuigd dat Redmore in deze samenstelling klaar is voor de doelen die wij ons als groep hebben gesteld.

Over Redmore

Redmore is ontstaan uit bundeling van de expertise van Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en Profource. Redmore combineert deze hoogstaande kennis, 1.200 gedreven getalenteerde professionals en technologie tot oplossingen voor bedrijven, overheden en zorginstellingen

Over Talent&Pro

Talent&Pro is de nummer één financieel detacheerder van Nederland met hoogopgeleide talenten en professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat.

Over Triple A – Risk Finance

Triple A – Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf, gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement.

Over Profource

Profource, de finance en Oracle-specialist met betrokken professionals ondersteunt bedrijven en instellingen bij het optimaal inrichten en beheren van hun Oracle bedrijfssoftware.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Redmore Group
Jan van Duijn
T: 088 170 1420
E: jan.vanduijn@redmore.eu
W: www.redmore.eu