Home » Actueel » Nieuws » 3 Redenen om aanwezig te willen zijn bij het E-recruitment congress van 7 juni in Gent

3 Redenen om aanwezig te willen zijn bij het E-recruitment congress van 7 juni in Gent

E-recruitment congress 'the applicant's journey'

Ben je geboeid door de wereld van Human Resources of lig je wakker over hoe technologie in de toekomst Human Resources zal beïnvloeden? Kom dan op vrijdag 7 juni naar de tweede editie van het E-recruitment Congress in het ICC in Gent. Het E-recruitment Congress is een internationaal event voor HR-professionals of mensen actief in de HR-wereld. Het begint om 8u30 en einigt rond 16u30 met een netwerkborrel. Het belooft een topeditie te worden.

1. Boeiende topics

Zit jij met vragen in verband met het rekruteren van de juiste mensen aan de hand van Artificial Intelligence? Wil je meer weten over Google Jobs of wil je weten hoe je in de zoektocht naar een geschikte kandidaat je kan laten bijstaan door een chatbot? Geen enkele vraag zal onbeantwoord zijn na het congres. Word expert in bovenstaande topics dankzij het congres!

2. Inspirerende sprekers

De topics laten zich maar al te graag bijstaan door tal van opvallende sprekers waaronder Anouk Kon, Joel Cheesman en Kevin Mitnick. In de namiddag kan je ook deelnemen aan verschillende masterclasses, elk met een eigen onderwerp. Onze persoonlijk voorkeur gaat uit naar Lieven Van Nieuwenhuyze, een niet te missen masterclass over LinkedIn recruitment hacks.

3. 100% op maat

Houd de touwtjes in handen en kies zelf tussen verschillende masterclasses. Stel je dag samen afhankelijk van waar jij zin in hebt. Mix en combineer zoveel als je maar wil.

25% korting

Begint het al te kriebelen? Begrijpelijk, maar het wordt nog beter. Omdat Redmore onderdeel is van House Of HR geven wij jou een korting van 25%.
Interesse? Mail naar janine.out@redmore.eu en wij sturen jou een persoonlijke kortingscode. Je kan nog inschrijven voor het congres tot woensdag 5 juni.

Graag nog wat meer info over het congres? Je vindt het antwoord op al je vragen via deze link.