Technologie & data

Al je data zo op orde dat ze je business verder brengen
Home » Onze diensten » Technologie & Data

Data zijn onmisbaar geworden voor je succes. Hoe zorg je voor data-oplossingen waar elke klant en medewerker wijzer van wordt? Met de pragmatische expertise van Redmore.

Jouw situatie

Data zijn cruciaal voor je business – en je succes. Zijn je data niet op orde, dan is je basis weg. Zeker voor financiële dienstverleners en overheden is het goed managen hiervan een uitdaging. In het verleden ontstonden er vaak eilandjes in het IT-landschap, wat het lastig maakt om data op de juiste plekken te krijgen. Daar helpen we graag bij.

Wij laten data voor je werken

Wij zorgen voor inzicht in data – altijd en overal. Eerst adviseren we over de best passende data architectuur en implementeren deze desgewenst. Laten robotisering en artificial intelligence voor ons werken waar mogelijk. Dan brengen we de datakwaliteit op orde. En zorgen we ervoor dat ze bijdragen aan je business, of helpen we je voldoen aan de laatste wetgeving. Zo weet je zeker dat je compliant bent. Weet je precies hoe je bedrijfsresultaten ervoor staan – en aan welke knoppen je kunt draaien om deze te verbeteren. En heb je inzicht in trends en ontwikkelingen.

Zo brengen wij je verder

De dataspecialisten van Redmore hebben jarenlange ervaring in datakwaliteit, -management en -verwerking. Onze aanpak is grondig en altijd pragmatisch. Want het draait niet om vergezichten, maar om wat werkt. We begrijpen de uitdagingen van je business en kennen de achterliggende datastructuur. Zo denken we mee op niveau – en zorgen tegelijkertijd voor werkbare oplossingen waar iedereen in je organisatie mee aan de slag kan. Dat maken we waar met strategische samenwerkingen met de beste softwarepartijen: van Oracle en SAP tot Keylane en Salesforce.

De voordelen van Redmore

  • Kies voor een pragmatische oplossing die werkt
  • We gaan pas weg als álles in orde is
  • Dataoplossingen die bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen
  • Toegang tot samenwerkingsverbanden met de beste softwarehuizen
kom +in contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden