REDMORE GET TOGETHER

DONDERDAG 27 JUNI 2024
Home » Redmore Get Together

EEN AVOND VOL INSPIRATIE

Graag nodigen we je uit voor onze allereerste Redmore Get Together op donderdagavond 27 juni in ons pas verbouwde kantoor in Utrecht. Verwacht een gezellige en inspirerende avond met niemand minder dan Rika Coppens, CEO van House of HR, die zal spreken. Meer informatie over de avond vind je op deze website en onderaan kun je jezelf aanmelden. We hopen je dan te zien.

SPREKER RIKA COPPENS

We zijn ontzettend trots dat Rika Coppens, de CEO van House of HR en Trends Manager van het jaar in België, haar inspirerende verhaal komt delen over hoe ze House of HR heeft geleid naar een bedrijf met bijna 3.5 miljard euro omzet en 6000 medewerkers in 12 landen in Europa, dat jaarlijks 70.000 mensen aan het werk zet.

Zoals je waarschijnlijk al weet, behoort Redmore tot een van de Powerhouses van House of HR en bestaat uit Agium, ITDS, Profource, Talent&Pro, Triple A en Vialegis.

Onder de titel ‘iedereen zou een Happy Rebel moeten zijn’, zal Rika ons een kijkje geven in haar rol als CEO van een Leading European HR Services Group (gespecialiseerd talent placement bureau), waarbij thema’s als modern leiderschap, local entrepreneurship, open minded hiring, het belang van ESG en zelfs het organiseren van een eigen House of HR Festival aan bod zullen komen.

 

PROGRAMMA

 

17:30: Inloop en hapjes

18:30: Spreker Rika Coppens

19:15: Vragen en afsluiting Rika Coppens

Vanaf 19:15: Walking dinner en afsluitende borrel

 

BEREIKBAARHEID

De avond vindt plaats in ons vernieuwde pand op Euclideslaan 2, 3584 BN Utrecht.

 

Parkeren

Meer informatie over de parkeergelegenheid volgt per e-mail en op onze website.

 

AANMELDEN

Laat alsjeblieft weten of je erbij kunt zijn. We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten en samen van deze inspirerende avond te genieten. Meld je hieronder aan en noteer 27 juni in je agenda.

 *
 *
 *
 *
 *

Heb je vragen? Lees hieronder de FAQ of neem contact op via marketing@redmore.eu.