Home » Confetti Club

Redmore Eindejaarsfeest

Op zaterdag 16 december laten we de kleuren exploderen op het Redmore Eindejaarsfeest. Alle Redmore boutiques komen samen in de Schiecentrale in Rotterdam om het jaar op een feestelijke manier af te sluiten. Hier wil je bij zijn!

Programma

 

20:00 uur       

ontvangst

Waan je in een kleurrijke omgeving en laat je verbazen door grootsheid. De Confetti Club staat op het punt van beginnen!

 

20:30 uur       

kick-off & start feest

Dit is confetti zoals je het nog nooit hebt meegemaakt! Laat je meeslepen door de energieke live band Night Flight, dans op de beats van DJ Wes en laat het dak eraf gaan bij de knallende pop-up party Crazy Confetti XXL!

 

01:30 uur       

einde feest

Zorg dat je veilig thuiskomt met eigen vervoer of maak gebruik van onze bussen.

Dresscode

 

Dress like confetti! Dit jaar draait alles om kleurrijke elegantie. Denk aan outfits met heldere, opvallende kleuren. Heb je ergens nog kleding met pailletten of glitters liggen? Ook geweldig! Ga vooral voor een outfit die bij je past. Inspiratie nodig? Zie de video hiernaast.

 

 

 

Bereikbaarheid

BUSSEN

We bieden bussen aan vanaf vanaf Utrecht Jaarbeursplein, Amsterdam Bijlmer Arena Station of Rotterdam Centraal Station. Er zijn nog plekken vrij voor de bussen. Mocht je hier graag gebruik van willen maken, stuur dan een e-mail naar marketing@redmore.eu.

Ophaaltijden bussen

Als je hebt aangegeven mee te willen rijden met een van de bussen. Houd dan rekening met onderstaande ophaallocaties en vertrektijden.

  • Amsterdam Bijlmer Arena Station, De Corridor 60
    19:00 uur
  • Utrecht Jaarbeursplein, Veemarktplein 42
    19:15 uur
  • Rotterdam Centraal Station, Conradstraat
    19:45 uur

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor vertrek op de locatie aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen vertrekken. Om 01:30 uur vertrekken alle bussen vanaf het feest en keren terug naar de oorspronkelijke vertreklocaties.

PARKEREN

Parkeer je auto bij Q-Park Schiecentrale. Zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer van tevoren!

Overnachten

Overweeg je om na Confetti Club in een hotel te verblijven? We hebben een aantal suggesties voor je. Je bent zelf verantwoordelijk voor de reservering en betaling, maar bekijk hieronder een aantal hotels in de buurt van de Schiecentrale of Rotterdam CS.

Hotel

Afstand v.a. Schiecentrale

Prijsrange single room

Prijsrange double room

Hotel Port 4 min. rijden / 7 min. lopen € 100 – € 110 € 135 – € 150
Thon Hotel 8 min. rijden / 30 min. lopen € 93 – € 104 € 102 – € 114

Hotel

Afstand v.a. Rotterdam CS

Prijsrange single room

Prijsrange double room

NH Rotterdam Atlanta 9 min. rijden / 13 min. lopen € 100 – € 135 € 100 – € 135
Hotel Milano 5 min. rijden / 15 min. lopen € 115 – € 130 € 130 – € 150
Holiday Inn Express 2 min rijden / 5 min. lopen € 125 – € 160 € 125 – € 160

Aanmelden

Meld je hieronder aan en noteer 16 december in je agenda. Laten we samen het jaar op een feestelijke manier afsluiten en vooruitkijken naar een geweldig nieuw jaar!

 

 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
Helaas zitten de bussen vanaf Amsterdam Bijlmer Arena en Rotterdam Centraal Station vol. We hebben nog een aantal plekken over in de bus vanaf Utrecht Jaarbeursplein. Na het feest rijden de bussen weer terug naar de vertreklocaties. Wil je gebruikmaken van de bus vanaf Utrecht of op de reservelijst staan voor de bus van Amsterdam of Rotterdam? Stuur dan een e-mail naar marketing@redmore.eu .
Tijdens het evenement worden foto's genomen die later zowel intern als extern kunnen worden ingezet voor communicatiedoeleinden. Bij het verzenden van jouw aanmelding, ga je hiermee akkoord. 

Heb je vragen? Lees hieronder de FAQ of neem dan contact op via marketing@redmore.eu.

FAQ

Ik heb geen uitnodiging ontvangen. Wat nu?

Check s.v.p. eerst je spam filter. Als je niets hebt ontvangen dan kun je een e-mail sturen naar marketing@redmore.eu. 

Mijn partner zou graag ook naar het feest komen. Hoe kan ik hem/haar uitnodigen?

De uitnodiging is persoonlijk en alleen voor Redmore medewerkers. Het is niet mogelijk om een partner/vriend/familielid mee te nemen naar het feest. 

Moet ik een ticket laten zien?

We werken met een gastenlijst. Op het moment dat je naam op de lijst staat, is het niet nodig om een bewijs te laten zien. Mocht je naam toch niet op de gastenlijst staan, dan geldt de bevestigingsmail die je hebt ontvangen als bewijs. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, maar heb je je wel aangemeld? Stuur dan een mail naar marketing@redmore.eu.

Ik kan toch niet komen, hoe meld ik mij af?

Tot en met vrijdag 8 december kun je jezelf afmelden via de link in de uitnodigingsemail. Vanaf maandag 11 december kun je een e-mail sturen naar marketing@redmore.eu.

Welke artiesten komen optreden?

We lichten elke keer een tipje van de sluier op in de komende weken. Hou deze website of je mailbox dus goed in de gaten.

Is er een dresscode?

Dress like confetti! Dit jaar draait alles om kleurrijke elegantie. Vergeet de gebruikelijke kantooroutfit en omarm de magie van confetti. Denk aan stijlvolle outfits met heldere, opvallende kleuren. Heb je ergens nog kleding met pailletten of glitters liggen? Ook geweldig! Ga vooral voor een outfit die bij je past. Zolang je maar plezier hebt en geniet van het feest!

Is er een bewaakte garderobe?

Er is een bewaakte garderobe bij de ingang van de Schiecentrale. Er zijn geen kluisjes beschikbaar op die avond.

Ik zit in een rolstoel. Kan ik dan toch naar het feest komen

De Schiecentrale is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.  Hou er alleen rekening mee dat er in de grote zaal geen speciale area is ingeregeld voor rolstoelgebruikers. Je bevindt je dan tussen andere gasten.

Ik heb een voedselallergie. Hoe kan ik dit doorgeven of zal dit zichtbaar zijn tijdens het feest?

In het aanmeldformulier kun je aangeven welke allergieën je hebt. Alle hapjes tijdens het feest zijn halal. De aangegeven allergieën worden doorgegeven aan de catering, dus je kunt gerust bij de persoon die de hapjes serveert controleren of deze geschikt zijn voor jou.

Zijn er kosten verbonden aan eten en drinken?

Alle drankjes en food items gedurende de avond zijn onbeperkt en kosteloos.

Wanneer is het bus schema bekend?

De tijden voor bussen maken we ongeveer twee weken voor het event bekend via deze website en je ontvangt hierover een mail.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de bussen?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de bussen. Redmore draagt deze kosten, daarom verzoeken we je vriendelijk om je inschrijving voor de bussen te respecteren. Mocht je onverhoopt niet kunnen, geef dit dan tijdig door.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor de bussen?

Aanmelden kan tot de bussen vol zijn. Als de bussen vol zitten kun je je aanmelden voor de reservelijst via marketing@redmore.eu.

Hoe zit het met parkeren op locatie? Moet ik een plek reserveren en moet ik hiervoor betalen?

Parkeer je auto bij Q-park Schiecentrale. Zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer dan van tevoren. Kosten voor parkeren zijn voor eigen rekening.

Ik wil graag overnachten in de buurt van de Schiecentrale. Kan ik achteraf mijn overnachting declareren?

We hebben  een aantal kamers in opties gezet in de buurt van de Schiecentrale. De kamer is op eigen rekening en kan niet gedeclareerd worden. Check voor de mogelijkheden bij marketing@redmore.eu.