Awareness Week

VRIJDAG 19 T/M DONDERDAG 25 APRIL 2024
Home » Awareness week 2024

GET INSPIRED, BE AWARE

Wat kan Redmore doen om de wereld een betere plek te maken? En wat is jouw rol daarin, op het gebied van milieumanagement (Environment), sociale veiligheid en inclusie (Social) en data- en privacybescherming (Governance)?

Dat zijn de vragen die we van vrijdag 19 april t/m donderdag 25 april, tijdens de tweede editie van de Redmore Awareness Week, beantwoorden. Met dit jaar als thema: RAW. RAW staat voor het rauwe, grijze gebied, waar je onderbuik gaat wegen of je het eens bent met je eigen gedrag, het gedrag van anderen, bepaalde regels of maatregelen. Kortom, het gebied waar het er écht toe doet hoe jij handelt en je opstelt.

Dus kom naar de Redmore Awareness Week, ontmoet experts, neem deel aan interactieve workshops en games. Ontdek op inspirerende wijze hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op de wereld, op elkaar en op onszelf.

De inschrijving is geopend! Je kunt je aanmelden per workshop, zo stel je zelf jouw Awareness Week samen. Check alle activiteiten hieronder.

 

 

RAW-PUBQUIZ

VRIJDAG 19 APRIL | OP LOCATIE | 17:30 | NEDERLANDS

Vrijdagavond 19 april trappen we om 17:30 de Redmore Awareness Week af met een spannende RAW-pubquiz op kantoor. Een avond waarop we in een aantal rondes je kennis over onder andere ESG gaan testen. Dit is niet alleen jouw kans om het beste team van jouw boutique te worden, maar ook om te zien welke boutique het meest geïnformeerd is over deze thema’s.

Kom langs op kantoor, test jullie kennis, geniet van een borrel met jouw favoriete collega’s en maak kans op een te gekke prijs.

Deze pubquiz wordt gehost bij Agium, ITDS, Profource en Talent&Pro. Collega’s van Triple A kunnen zich inschrijven voor locatie ITDS in Amsterdam.

Je kunt je inschrijven voor de pubquiz als single rider (dan delen wij jou in een team in) of als team. Jouw team moet bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Bij het indienen van je aanmelding, dien je je volledige team in te schrijven. Slechts één persoon uit het team hoeft het team in te schrijven.

Wil je meedoen aan de pubquiz? Leuk! Schrijf jezelf of je team dan nu in.

DETAILS
Dag: vrijdag 19 april
Tijd: 17:30
Locatie: Agium, ITDS, Profource en Talent&Pro

 

Nu aanmelden

RAW2024

DONDERDAG 25 APRIL | OP LOCATIE | 18:00 – 22:00 | NEDERLANDS

Dit jaar presenteert Redmore opnieuw een groots slotevenement onder de titel RAW2024 – Redmore Awareness Week 2024. Een avond waarmee we jouw bewustzijn vergroten op het gebied van milieumanagement, sociale veiligheid, inclusie, en data- en privacybescherming. Je maakt nader kennis met al deze belangrijke thema’s via diverse workshops, games en een inspirerende spreker.

RAW2024 vindt plaats op donderdag 25 april in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Deze unieke locatie draagt de titel van dé Utrechtse Biotoop voor het dagelijkse circulaire leven. De perfecte setting om de Redmore Awareness Week af te sluiten. Dit wil je niet missen!

PROGRAMMA
18:00             Inloop/eten
18:30             Start braderie
20:00             Spreker Jochem Nooyen
21:15             Bekendmaking winnaar AI-Creativity Contest
21:30             Afsluitende borrel

DETAILS
Dag: donderdag 25 april
Tijd: 18:00 – 22:00
Locatie: Metaal Kathedraal, Utrecht

Nu aanmelden

Cybersecurity

WOENSDAG 24 APRIL | ONLINE WORKSHOP | 18:00 – 19:00 | ENGELS

Welkom in het tijdperk waarin technologie de regels herschrijft en de dreigingen in cyberspace in een oogwenk evolueren. Sta je klaar om de digitale strijd aan te gaan en zowel jouw gegevens als onze gegevens te beschermen?

Ontdek de wereld van cybersecurity tijdens onze workshop. Word bewust van de gevaren, doorzie social engineering en krijg inzicht in methoden van hackers om niet alleen jezelf te verdedigen, maar ook om proactieve strategieën te ontwikkelen.

DETAILS
Dag: woensdag 24 april
Tijd: 18:00 – 19:00
Locatie: Online
Taal: Engels

nu aanmelden

Happiness at work

WOENSDAG 24 APRIL | ONLINE WORKSHOP | 18:00 – 19:00 | ENGELS

Wanneer mensen zich goed voelen op hun werk straalt dat door in alles wat ze doen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een gelukkiger en succesvoller werkleven? Tijdens deze workshop van David Engelen (House of HR) gaan we hier dieper op in.

Klaar om het geluksniveau op jouw werk te verhogen? Meld je dan nu aan!

DETAILS
Dag: woensdag 24 april
Tijd: 18:00 – 19:00
Locatie: Online
Taal: Engels

nu aanmelden

CULTURAL AWARENESS

WOENSDAG 24 APRIL | ONLINE WORKSHOP | 19:00 – 20:00 | ENGELS

In de sessie over Cultural Awareness word je uitgedaagd om je culturele bril af te zetten en met een frisse blik te kijken. We duiken dieper in wat cultuur nu eigenlijk betekent en breken door stereotypen heen. Interactieve oefeningen prikkelen je bewustzijn over hoe jouw onbewuste vooroordelen je kijk beïnvloeden. Je wordt geconfronteerd met het spanningsveld tussen intentie en perceptie, en uitgedaagd om je eigen culturele bril eens goed onder de loep te nemen. Het resultaat? Een nieuwe kijk op diversiteit en inclusie!

DETAILS
Dag: woensdag 24 april
Tijd: 19:00 – 20:00
Locatie: Online
Taal: Engels

Nu aanmelden

TAKE BACK CONTROL

WOENSDAG 24 APRIL | ONLINE ESCAPE GAME | 20:00 – 21:00 | ENGELS

Een escape box in het teken van Cybersecurity. Waar we in het verleden vooral mailtjes kregen door een ‘welgestelde Nigeriaanse prins’ die zijn fortuin wou stallen, worden frauduleuze oplichtingspraktijken steeds moeilijker te doorzien. Met alle gevolgen van dien. Met het teamspel Take Back Control belichten we het belang van goede online veiligheid.

Jouw team krijgt 1 uur de tijd om de eigen organisatie te redden uit de handen van een gevaarlijke cybercrimineel. Om dit succesvol te volbrengen is samenwerken een absolute vereiste. Leer spelenderwijs over de gevaren van een cyberattack en hoe hiermee om te gaan. Een unieke ervaring én tegelijkertijd zorgen we voor een veiligere organisatie.

Meld je aan!

Je kunt deze escaperoom online spelen. Jouw team moet bestaan uit minimaal 4 personen en maximaal 8. Bij het indienen van je aanmelding moet je voor je hele team inschrijven.

DETAILS
Dag: woensdag 24 april
Tijd: 20:00 – 21:00
Locatie: Online
Taal: Engels

Nu aanmelden

AI CREATIVITY CONTEST

Ben je klaar voor een klassieke uitdaging in een ultramodern jasje? Dit is je kans.

Maak gebruik van een Artificial Intelligence-platform om een zo creatief mogelijke foto, schilderij of tekening te maken rondom het combinatiethema van de Redmore Awareness Week: ESG en RAW. Denk aan thema’s zoals vervuiling, inclusieve hackers, omkoping en klimaatverandering.

Maak gebruik van de veilige AI-tooling, waarbij de data binnen onze beveiligde omgeving blijft: Microsoft Copilot. Copilot maakt gebruik van Dall-E, een van de bekendste AI image generators. Of gebruik een ander geschikt platform om kunstmatige beelden over het thema te genereren.

Stuur jouw tofste creatie naar RAW@redmore.eu. Vergeet daarbij niet je naam en boutique te benoemen. Insturen kan t/m vrijdag 12 april, dus voor aanvang van de Redmore Awareness Week

Tijdens de Redmore Awareness Week krijgen collega’s namelijk de kans om te stemmen op hun favoriete creatie. De meest indrukwekkende creaties worden getoond in ons eigen AI-museum tijdens RAW2024, op donderdagavond. De jury bepaalt vervolgens wie er met de prijs vandoor gaat!

Succes. Get Inspired, Be Aware!

FAQ

Wat is de Redmore Awareness Week?

De Redmore Awareness Week is een speciale week die is ontworpen om bewustzijn te creëren rondom belangrijke thema’s binnen Redmore, zoals milieumanagement (Environment), sociale veiligheid en inclusie (Social) en data- en privacybescherming (Governance). Dit doen we door het organiseren van leuke, interactieve en leerzame workshops en games.

Wanneer vindt de Redmore Awareness Week plaats?

De Redmore Awareness Week vindt plaats van 19 april t/m 25 april. We organiseren workshops, games en activiteiten op vrijdag 19 april, woensdag 24 april en donderdag 25 april.

Wie kan deelnemen aan de workshops en games tijdens de Redmore Awareness Week?

Alle medewerkers van Redmore zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de workshops, games en andere activiteiten die tijdens de Redmore Awareness Week worden georganiseerd.

Hoe kan ik me inschrijven voor workshops en games tijdens de Redmore Awareness Week?

Inschrijven voor workshops, games en activiteiten kan t/m 18 april via onze webpagina.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de activiteiten tijdens de Redmore Awareness Week?

Nee, deelname aan de activiteiten tijdens de Redmore Awareness Week is gratis voor alle medewerkers.

Moet ik een ticket laten zien tijdens de RAW2024?

We werken met een aanmeldlijst. Op het moment dat je naam op de lijst staan, is het niet nodig om een bewijs te laten zien. Mocht je naam toch niet op de gastenlijst staan, dan geldt de bevestigingsmail die je hebt ontvangen als bewijs. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, maar heb je je wel aangemeld? Stuur dan een mail naar marketing@redmore.eu.

Ik kan toch niet bij een workshop, game of event aanwezig zijn, hoe meld ik mij af?

Je kunt jezelf afmelden door een e-mail te sturen naar marketing@redmore.eu.

Is er een bewaakte garderobe tijdens de RAW2024?

Er is een bewaakte garderobe bij de ingang van de Metaal Kathedraal.

Ik heb een voedselallergie. Hoe kan ik dit doorgeven of zal dit zichtbaar zijn tijdens het event?

Je kunt in het aanmeldformulier aangeven welke allergieën je hebt. Alle hapjes tijdens het evenement zijn halal. De aangegeven allergieën worden doorgegeven aan de catering, dus je kunt gerust bij de persoon die de hapjes serveert controleren of deze geschikt zijn voor jou.

Hoe zit het met parkeren tijdens de RAW2024?

Op 10 min loopafstand zijn 120 gratis parkeerplaatsen van de gemeente beschikbaar op: Sportpark Rijnvliet 3a. Vanaf hier wandel je door de Eetbare Woonwijk Rijnvliet naar Metaal Kathedraal toe. Deze korte prachtige wandeling brengt je door het Voedselbos naar onze locatie.