Vacature: Projectmanager IT & Business Solutions


Ben jij een gedreven projectmanager die graag vooruitstrevende projecten begeleidt op zowel tactisch als strategisch niveau binnen de financiële dienstverlening? Ben jij in staat te denken in nieuwe oplossingen en staat voor jou de klant centraal? Zijn pionieren en innovatie woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Redmore Solutions zoekt professionals voor het oplossen van vraagstukken bij onze klanten! Redmore Solutions maakt onderdeel uit van Redmore.Over Redmore

Redmore is een unieke partner op het snijvlak van advies, techniek en detachering. Zij is ontstaan uit een bundeling van expertise van Profource, Triple A Risk Finance, Talent&Pro en Triple S Unlimited. Onder de vlag van Redmore combineert Redmore Solutions deze hoogstaande kennis, gedreven getalenteerde professionals en slimme software tot een complete oplossing. Redmore is vooruitstrevend en ondernemend in het bedenken en implementeren van innovatieve oplossingen.


Ga voor meer informatie naar onze website www.redmore.eu.


Werkzaamheden

Als projectmanager ben je resultaatverantwoordelijk voor projecten en transities bij onze klanten (banken, verzekeraars en pensioenfondsen). Daarnaast adviseer en ondersteun je de klant op zowel tactisch als strategisch niveau. Om je projecten in goede banen te leiden, werk je veel samen met opdrachtgevers, gebruikers, directie/management en andere stakeholders. Jij denkt buiten de gebruikelijke kaders en voor jou staat de klant centraal.

Je bepaalt de projectaanpak, planning en budget op basis van de wensen van de klant. Als projectmanager verzorg je ook de benodigde administratie, zoals voortgangsrapportages en eindevaluaties. Je bent op de hoogte van veranderingen van financiële diensten en weet complexe vraagstukken op een innovatieve manier op te lossen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals risk & compliance, implementatie- & conversietrajecten en proces- & ketenoptimalisatie. Naast het bedenken en bepalen van de projectaanpak ben jij ook in staat om de implementatie te leiden.


Wat zoeken wij:

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo/wo opleiding (bijv. Technische Bedrijfskunde of Informatiemanagement);

  • Je hebt 3 – 6 jaar werkervaring in het bedenken en implementeren van projecten;

  • Je hebt kennis van het primaire proces en de wet- en regelgeving binnen de financiële dienstverlening;

  • Je hebt ervaring met werkmethoden als Prince2, Agile/Scrum, IPMA A/B/C en MSP;

  • Ervaring binnen de detachering of consultancy is een grote pré;
  • Je bent creatief, ondernemend, klantgericht en gedreven.

Wat bieden wij:

  • Je komt in een team te werken met gedreven en ervaren professionals waarin samenwerking centraal staat;

  • Een startende en groeiende organisatie waarin jij het verschil kunt gaan maken;

  • Uitdagende en afwisselende projecten waaraan jij deelneemt en een belangrijke bijdrage levert;

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd om over jouw mogelijkheden in gesprek te gaan? Solliciteer dan direct en mail jouw cv en motivatie naar recruitment@redmore.eu.  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Burger, manager Redmore Solutions, via telefoonnummer 088-170 1420 of stuur een mail naar recruitment@redmore.eu.

Naar alle vacatures