Vacature: Business Consultant


Heb jij ervaring als Business Consultant binnen de financiële dienstverlening en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Is het meedenken met de klant en het bieden van een innovatieve oplossing waar jij energie van krijgt? Redmore Solutions is vooruitstrevend en ‘anders dan standaard’, dus misschien ben jij wel de consultant die we zoeken! Redmore Solutions is onderdeel van RedmoreOver Redmore Solutions

Redmore is een unieke partner op het snijvlak van advies, techniek en detachering. Zij bestaat uit een bundeling van expertise van Profource, Triple A Risk Finance en Talent&Pro. Onder de vlag van Redmore combineert Redmore Solutions deze hoogstaande kennis, gedreven getalenteerde professionals en slimme software tot een complete oplossing. Redmore is vooruitstrevend en ondernemend in het bedenken en implementeren van innovatieve oplossingen.


Werkzaamheden

Als Business Consultant vertaal jij de behoefte van onze klanten binnen de financiële dienstverlening naar een bruikbare oplossing. Jij helpt mee met het realiseren en implementeren van projecten. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor concrete verandering en verbetering van bedrijfsprocessen. Je adviseert opdrachtgevers en ontwikkelt zelfstandig oplossingen.
IT is een cruciaal onderwerp bij financiële instellingen. Jij bent de schakel tussen de IT en de business. Je bent in staat het vraagstuk van verschillende invalshoeken te bekijken en daar een passende oplossing voor te bieden. In deze rol werk je nauw samen met business architecten en projectmanagers en andere stakeholders.
Projecten waaraan jij gaat deelnemen hebben o.a. betrekking op Solvency II, Mifid, robotisering, conversie & migratie trajecten en hersteladvies. Wij denken in totaaloplossingen en streven naar de beste oplossing voor de klant. Wat momenteel actueel is, kan morgen weer veranderd zijn!


Wat zoeken wij:

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-/wo opleiding (Bedrijfskunde, Informatica.) ;
  • Je hebt circa 3 – 6 jaar ervaring als (Business/Data/Informatie) of Analist of Consultant;
  • Je hebt intensieve kennis van financiële diensten, processen en bent op de hoogte van wet- en regelgeving;
  • Je bent sterk in het schakelen met verschillende niveau’s binnen de organisatie en bent in staat een innovatieve oplossing te bieden;
  • Je hebt ervaring met werkmethoden en technieken zoals Prince2, Agile/Scrum en MSP;
  • Je bent een geboren ‘verbeteraar’, in staat mensen op basis van feiten te overtuigen.

Wat bieden wij:

  • Een startende en groeiende organisatie waarin jij het verschil kunt gaan maken;
  • Je komt in een team te werken met gedreven en ervaren professionals waarin samenwerking centraal staat;
  • Uitdagende en afwisselende projecten waaraan jij deelneemt en een belangrijke bijdrage levert;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Solliciteren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct en mail jouw cv en motivatie naar info@redmore.eu.  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Burger, manager Redmore Solutions via telefoonnummer 088-1701420 of stuur een mail naar els.burger@redmore.eu.

Naar alle vacatures