Wij zijn op zoek naar:

Business Consultant

Heb jij ervaring als Business Consultant binnen de financiële dienstverlening en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Is het meedenken met de klant en het bieden van een innovatieve oplossing waar jij energie van krijgt? Redmore is vooruitstrevend en ‘anders dan standaard’, dus misschien ben jij wel de consultant die we zoeken!

Bekijk vacature

Projectmanager IT & Business Solutions

Ben jij een gedreven projectmanager die graag vooruitstrevende projecten begeleidt op zowel tactisch als strategisch niveau? Ben jij in staat te denken in nieuwe oplossingen en staat voor jou de klant centraal? Zijn pionieren en innovatie woorden die jou aanspreken? Redmore zoekt professionals voor het oplossen van vraagstukken bij onze klanten!

Bekijk vacatureAls collega van Redmore heb je de ruimte om buiten de gebruikelijke kaders te denken, maken en doen.  Niet de standaard oplossing maar de klant staat centraal. We zijn altijd op zoek naar manieren om complexe vraagstukken op een vernieuwende manier op te lossen. Met lef en ondernemerschap. Hoe kan het efficiënter, beter, gemakkelijker? Creativiteit, innovatie en resultaat zijn onderdeel van de drijvende kracht binnen Redmore. En dat gaat gepaard met een gezonde dosis humor en energie. Ben jij de nieuwe innovator die de financiële dienstverlening naar de 22ste eeuw helpt?

Neem dan contact met ons op!