WIJ DENKEN, MAKEN EN DOEN

Missie

De wereld verandert steeds sneller. Organisaties moeten in snel tempo mee bewegen. De verandering gaat hand in hand met de going concern waarin op korte termijn resultaten moeten worden behaald. In dit uitdagende speelveld denken organisaties na over de route van verandering en de prioritering in investeringen in nieuwe en bestaande wereld. Redmore wil hierbij helpen met slimme oplossingen

Visie

Vooruitstrevend en ondernemend in het bedenken en implementeren van innovatieve oplossingen in de financiële dienstverlening, de zakelijke dienstverlening, gemeentelijke en provinciale overheden en zorginstellingen

Ontstaan

Redmore is ontstaan uit een bundeling van expertise van Triple A, Talent&Pro, ITDS en Profource. Redmore combineert deze hoogstaande kennis, gedreven getalenteerde professionals en slimme software tot slimme oplossingen

Redmore biedt oplossingen voor organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening, overheden en zorginstellingen. Onder de vlag van Redmore opereren verschillende labels met elk hun eigen propositie en specialisme: sourcing, consultancy, W&S en/of technologie.

Triple_A_Risk-Finance

Triple A – Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf met 120 professionals gespecialiseerd op het gebied van actuariaat,  risicomanagement, data analytics en modelling.

Talent-Pro

Talent&Pro is dé financieel detacheerder van Nederland met 800 hoogopgeleide talenten en professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat.

RS-logo-02

Profource is een snelgroeiende dienstverlenende kennispartner en marktleider op gebied van Oracle software en systemen, met zo’n 250 betrokken professionals. Klanten waar Profource voor werkt zijn zorginstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden, telecom operators, internationale uitgevers, handelsondernemingen en service- en onderhoudsbedrijven.

ITDS is een advies- en consultancy bureau dat zich richt op de financiële dienstverlening. ITDS combineert haar ervaring met de markt met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing om het verschil te maken voor haar opdrachtgevers.