Altijd gaan voor beter.

Home » MVO

Als Redmore willen we ons steentje bijdragen aan de maatschappij. We richten ons daarbij op ontwikkeling, welzijn en gelijke kansen. Dat doen we allereerst door ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Daarnaast ondersteunen we projecten die positief bijdragen aan ontwikkeling, welzijn en gelijke kansen.

Sponsoring

We ondersteunen met plezier en vol betrokkenheid de volgende initiatieven:

  • De Roparun, een estafetteloop in teamverband van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam om geld op te halen voor mensen met kanker. (We lopen ook elk jaar mee.)
  • Kandoor, een initiatief van pensioenuitvoerder APG om Nederlanders financieel gezond te houden met vrijwilligers – en een superslimme chatbot.
  • Net4Kids, een organisatie die bedrijven koppelt aan een concreet project om kinderen te helpen, ondersteunen wij met procesinrichting en een ERP systeem op maat.
  • De Voedselbank, dat met 13.000 vrijwilligers elk jaar meer dan 160.000 mensen onder de armoedegrens helpt door voedseloverschotten uit te delen – en zo ook nog eens voedselverspilling tegengaat.

Ons MVO-beleid.

Als werkgever, onderneming, dienstverlener en afnemer van goederen en diensten willen we ons richten op die dingen die ertoe doen – en die de samenleving en het klimaat verder brengen. Hoe? Daar zijn we transparant over. Je leest het in ons MVO-beleid.

Lees ons beleid